ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το κόλπο για να δείχνει chic η διχτυωτή τσάντα μας


MMEINTANI

29 Ιουνίου 2018

trending-feminist-t-shirt-zara-white-raw-hem-mom-jeans-jadior-lookalike-red-velvet-sling-back-shoes-net-bag-red-beret-glasses-andreea-birsan-couturezilla-cute-summer-outfit-18.jpg

Αυτές μάλιστα γίνονται όλο και πιο διαδεδομένες, αφού αποτελούν την τέλεια εναλλακτική στις πλαστικές shopper bags. Οι διχτυωτές αυτές τσάντες έχουν γίνει η νέα μανία των influencers που τις επιλέγουν είτε στο κλασικό λευκό ή μαύρο είτε σε πιο έντονες αποχρώσεις, με όλα τους τα αντικείμενα να διακρίνονται από μέσα - αλλά αυτός είναι και ο σκοπός.

[gallery-718520]

Το συγεκριμένο design το βλέπουμε συνεχώς στο feed μας στο Instagram και η αλήθεια είναι πως ακόμα και εγώ που είμαι σχεδόν ταγμένη στις κλασικές μαύρες tote bags που κάνουν και για το γραφείο και για τη βόλτα, έχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω αυτή τη νέα τάση - δεν ξέρω αν φταίει ότι μου το έχουν πλασάρει τόσο καλά τα κορίτσια του street style ή αν απλά είμαι περίεργη να δω πώς θα δείχνει.

Αν λοιπόν σας αρέσει σαν σχέδιο αλλά θεωρείτε ότι είναι κάπως extreme και περισσότερο εκκεντρική από όσο θα θέλατε, ένας ωραίος τρόπος για να την κρατήσετε και να έχετε ένα chic αποτέλεσμα είναι να τη συνδυάσετε με μονόχρωμα κομμάτια, όπως για παράδειγμα ένα λευκό ή μαύρο καλοκαιρινό φόρεμα. Έτσι και θα αφήσετε την τσάντα να ξεχωρίσει και θα έχετε ένα πιο ήσυχο και ήπιο συνολικό αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.