ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το πιο πρακτικό ντύσιμο για τον βροχερό καιρό


MMEINTANI

9 Ιουλίου 2018

cover95133.jpg

Διαβάστε ακόμα: 5 style tips για τις μέρες με υγρασία

Πριν βγείτε σήμερα από το σπίτι λοιπόν, προτείνω να κινηθείτε σε λίγο πιο basic αλλά αρκετά safe επιλογές στο στιλιστικό κομμάτι, επιλέγοντας το πιο κλασικό αλλά και βολικό outfit, το οποίο θέλει λίγα μόνο κομμάτια που όλες έχετε στη ντουλάπα σας.

ΤHE T-SHIRT. Ένα κλασικό λευκό ή μαύρο T-shirt θα σας βολέψει αφού είναι κοντομάνικο, άρα ούτε θα ζεσταίνεστε ούτε θα κρυώνετε και επίσης η λαιμόκοψη σε τέτοια tops δεν είναι πολύ ανοιχτή, επομένως ακόμη κι αν φυσάει ή αν βρέχει, θα αποφύγετε κάθε κίνδυνο να κρυώσετε.

7 διαφορετικοί τρόποι για να αναδείξετε ένα λευκό T-shirt

[gallery-716538]

ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. Αποφύγετε τα skinny τζιν παντελόνια και ποντάρετε στα κλασικά boyfriend jeans, αφού στο ενδεχόμενο του να πρέπει να περπατήσετε στη βροχή ή να τρέξετε σε διάφορες υποχρεώσεις, χρειάζεστε άνεση και ελευθερία κινήσεων.

THE SHOES. Δύο είναι οι πιο ασφαλείς επιλογές εδώ. Ή να φορέσετε τα αγαπημένα σας sneakers, αρκεί να είναι αντιολισθητικά και σε καμία περίπτωση πάνινα. Η δεύτερη και πιο καλή επιλογή είναι ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες με σόλα από φελό, για να είστε σίγουρες πως δεν θα γλιστρήσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.