Πώς θα κάνετε τα flatforms να δείχνουν πιο chic

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018
c98737d7c21e5c5e8a3731a13269eb97.jpg

Η αλήθεια είναι ότι προσφέρουν απίστευτη άνεση και αξίζει να έχουν μια θέση στα καθημερινά μας looks, αφού είναι το κλειδί για να δείχνουμε κομψές χωρίς όμως να δυσανασχετούμε.

Επειδή όμως η αλήθεια είναι ότι προσφέρουν απίστευτη άνεση και πλέον μπορούμε να τα βρούμε και σε αμέτρητες εκδοχές, από μονόχρωμα μέχρι metallics και printed, φλατ ή και πιο ψηλά, τα flatforms αξίζει να έχουν μια θέση στα καθημερινά μας looks, αφού είναι το κλειδί για να δείχνουμε κομψές χωρίς όμως να δυσανασχετούμε.

TIPS

Φορέστε τα με μονόχρωμα σύνολα που είναι έτσι κι αλλιώς ένας εύκολος τρόπος για να φαίνεται πιο "ακριβό" το ντύσιμό μας.

Επιλέξτε να τα συνδυάζετε και με πιο θηλυκά κομμάτια, όπως μία pencil φούστα με ένα T-shirt, για παράδειγμα. Δεν είναι ανάγκη να τα φοράτε μόνο με αθλητικά ρούχα.

Αν θέλετε να βάλετε λίγο πιο playful χαρακτήρα στο look σας, επιλέξτε κάποιο ζευγάρι flatforms με έντονο χρώμα ή με κάποια διακοσμητική λεπτομέρεια. Διαφορετικά, ακολουθείστε ένα πιο μίνιμαλ μονοπάτι και στραφείτε σε πιο safe αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό ή το ταμπά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα