ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το χειμωνιάτικο ρούχο που μας είναι απαραίτητο το καλοκαίρι


MMEINTANI

15 Ιουλίου 2018

a2ea954c-10c4-445d-8507-622e391939e0_1.jpg

Ο κανόνας λέει ότι μόλις αλλάξουμε σεζόν και πάμε από τις χαμηλές θερμοκρασίες στις πιο ανεβασμένες, πρέπει αυτόματα να μαζεύουμε τα ρούχα του χειμώνα ώστε να γεμίσουμε τη ντουλάπα μας με μαγιό, καφτάνια, σορτσάκια και ανάλαφρα φορέματα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα κομμάτι που καλό είναι να μην το μαζέψουμε μαζί με τα υπόλοιπα «χειμωνιάτικα», μιας και μπορεί να μας φανεί εξίσου χρήσιμο και τώρα το καλοκαίρι.

Το λευκό πουκάμισο, ένα ρούχο που όλες μας το θεωρούμε λίγο πιο χειμερινό και preppy, μπορεί στην πραγματικότητα να γίνει κομμάτι μπαλαντέρ για το καλοκαιρινό μας ντύσιμο, αφού χρησιμεύει σε πολλά από τα summer looks μας.

Από το να το φορέσουμε στην παραλία, ανοιχτό επάνω από το μαγιό μας, μέχρι το να γίνει ένα ωραίο top για τις βραδινές βόλτες μας στις διακοπές, σε συνδυασμό με μια ωραία μάξι φούστα ή ένα ψηλόμεσο σορτς, το λευκό πουκάμισο προτείνω να μην λείψει από τη φετινή μας βαλίτσα μιας και είναι το κομμάτι που θα κάνει τα καλοκαιρινά μας looks να δείχνουν πιο «ακριβά» και chic.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.