ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτά τα παπούτσια δεν είναι πολύ όμορφα αλλά κολακεύουν πολύ τα πόδια


MMEINTANI

16 Ιουλίου 2018

26160.jpg

Πολλές φορές όταν διαλέγουμε παπούτσια ψάχνουμε να βρούμε σχέδια που και ύψος θα μας χαρίζουν και θα κάνουν τα πόδια μας να δείχνουν πιο μακριά. Μία καλή λύση για να καλύψουμε τις δύο παραπάνω ανάγκες είναι και ένα πιο ιδιαίτερο στιλ, το οποίο σε όρους street style λέγεται V-neck shoe και κάνει ήδη θραύση στα social media. Εμφανισιακά νομίζω είναι από εκείνα τα στιλ που διχάζουν και πρόκειται να μας «χωρίσουν» σε εκείνες που θα τα λατρέψουμε και σε εκείνες που δεν μπορούμε να τα βλέπουμε μπροστά μας.

Το σίγουρο όμως είναι ότι λόγω του design τους, είναι ένα σχέδιο που κολακεύει απίστευτα το πόδι επειδή το κάνει να φαίνεται πιο μακρύ. Είναι δηλαδή μια ωραία και πολύ updated εναλλακτική στα nude shoes, που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Και αν δεν σας πείθω εγώ, να σας πω ότι τα έχει ήδη προτείνει και η Victoria Bekcham και μάλιστα σε έντονες αποχρώσεις, εκτός από το αγαπημένο της λευκό, για ακόμα πιο δυνατό statement.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.