ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τις εμπριμέ φούστες το καλοκαίρι τις φοράμε με αυτό το top


MMEINTANI

17 Ιουλίου 2018

lucy-williams-fashion-me-now-a-weekend-on-the-hotel-riviera-roches-rouges-70.jpg

Μπορεί σαν άνθρωπος να είμαι περισσότερο του μίνιμαλ στιλ και να επιλέγω πιο «ήσυχα» outfits, αυτό που θέλω να ομολογήσω όμως είναι ότι πολλές φορές, στρέφομαι σε πιο statement κομμάτια που με μια κίνηση θα δώσουν αυτό το κάτι έξτρα στο look μου.

Ενώ λοιπόν τον χειμώνα κινούμαι αυστηρά σε τζιν παντελόνια ή σε μονόχρωμες φούστες και φορέματα, το καλοκαίρι σπάνια μπορώ να αντισταθώ σε μία εμπριμέ φούστα, μιας και είναι ένα ρούχο που δημιουργεί statement χωρίς καμία προσπάθεια και χωρίς να πρέπει να κάνεις ιδιαίτερο styling.

Πουά μοτίβα, λουλουδένια prints και ρίγες, όταν έρχονται στην εκδοχή μιας midi ή mini skirt κάνουν το ντύσιμό μας αυτόματα πιο καλοκαιρινό και σχεδόν «επιβάλλουν» να τις συνδυάσουμε με ό,τι πιο basic, προκειμένου να αναλάβουν εκείνες πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τι θα τις φορέσουμε λοιπόν; Αυστηρά (οκ πλάκα κάνω, αλλά ταιριάζουν πολύ) με το αγαπημένο μας λευκό T-shirt!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.