ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το χειμωνιάτικο πανωφόρι που θα βάλουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας


MMEINTANI

18 Ιουλίου 2018

d7383be2d6ee65b98991843a61bd0d24.jpg

Πριν λίγες μέρες σας είχα μιλήσει για ένα «χειμωνιάτικο» ρούχο, το οποίο μπορεί να μας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στις καλοκαιρινές μας διακοπές και το οποίο δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας λευκό πουκάμισο.

Το ίδιο λοιπόν ισχύει για ακόμη ένα κομμάτι που κανονικά ανήκει στην fall/winter γκαρνταρόμπα μας. Πρόκειται για το denim jacket που μπορεί στο πρώτο άκουσμα να σας φαίνεται αταίριαστο για καλοκαίρι, μπορώ όμως εύκολα να σας πω ήδη τρεις περιπτώσεις που θα το χρειαστείτε στις διακοπές σας.

Στο πλοίο, όταν θα θελήσετε να χαλαρώσετε στο σαλόνι αλλά δεν θα μπορείτε λόγω των κλιματιστικών – η μάστιγα κάθε ακτοπλοϊκού ταξιδιού.

Στην απογευματινή βόλτα στο νησί όταν θα θέλετε να δέσετε κάτι γύρω από τη μέση σας για να δώσετε ακόμα περισσότερο στιλ στο look σας.

Στις βραδινές βόλτες στην εξοχή ή στο νησί όπου όλες ξέρουμε ότι παρά τον καύσωνα μέσα στην ημέρα, ένα extra cover το θέλουμε για το βράδυ – ειδικά με τα μελτέμια των Κυκλάδων!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.