ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το πιο δροσερό ρούχο για το καλοκαίρι το έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας


MMEINTANI

22 Ιουλίου 2018

39-ways-to-wear-sneakers-in-summer-street-style-guide-24.jpg

Στην προσπάθεια να εντυπωσιάσουμε αλλά και να κάνουμε το look μας να δείχνει πιο γοητευτικό, μπορεί να ψάχνουμε τα πιο ιδιαίτερα και εκκεντρικά κομμάτια, συχνά όμως είναι τα πιο basic pieces που μπορούν να μας χαρίσουν αυτό το αποτέλεσμα. Πολλές φορές, η γοητεία κρύβεται στα απλά πράγματα και αυτό ισχύει απόλυτα και στο κομμάτι του στιλ.

Σήμερα λοιπόν θα ήθελα να μιλήσουμε για τα tops με spaghetti straps, με πολύ λεπτές δηλαδή τιράντες (εξού και το όνομα), οι οποίες αφήνουν σχεδόν ακάλυπτο το σημείο των ώμων και της πλάτης, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα sexy χωρίς καθόλου προσπάθεια.

Τις συγκεκριμένες τιράντες μπορούμε να τις συναντήσουμε σχεδόν σε κάθε ρούχο, όπως θα δείτε και στην παραπάνω gallery, από φορέματα μέχρι tops, ακόμα και σε μαγιό ή κορμάκια! Ανάλογα μάλιστα πώς θα τις φορέσουμε μπορούμε να έχουμε και διαφορετικό αποτέλεσμα.

[gallery-717229]

Ένα top με spaghetti straps φορεμένο μόνο του είναι η πιο απλή εκδοχή, ενώ μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα T-shirt από μέσα για πιο casual στιλ ή να το φορέσουμε μέσα από ένα ανάλαφρο κιμονό ή ένα καλοκαιρινό blazer για πιο επίσημα και elegant σύνολα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.