ΣΤΙΛ STREET STYLE

To παντελόνι που αντικαθιστά το τζιν φέτος το καλοκαίρι


Αφροδίτη Σακκά

2 Αυγούστου 2018

32080647_567058703676514_4695336360557412352_n.jpg

Ενώ το τζιν είναι ενδεχομένως το πιο ευέλικτο και αγαπημένο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα μας, υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές όταν θέλουμε να παραμείνουμε άνετες αλλά να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό. Ευτυχώς, τα καλοκαιρινά trends του 2018 προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από παντελόνια που μπορούν να φορεθούν το ίδιο εύκολα και να αποτελέσουν κομμάτια-κλειδιά ενός outfit. Συγχρόνως, οι επιλογές είναι πολλές για κάθε σωματότυπο και στιλ. 

Από culottes που μπορούν να συνδυαστούν με ένα κομψό ζευγάρι σανδάλια για όλες τις ώρες της ημέρας, μέχρι λινές παντελόνες φορεμένες με πουκάμισο για μονόχρωμα looks και chinos σε ουδέτερες αποχρώσεις, παρακάτω μερικές ιδέες από τα αγαπημένα μας fashion girls, για ξεχωριστές εμφανίσεις:

Αντί για σακάκι, διαλέξτε ένα επίσης λευκό, λινό πουκάμισο για total white και απόλυτα καλοκαιρινό look.

 

A post shared by Peony Lim (@peonylim) on

Τα λεγόμενα chinos βρίσκονται ανάμεσα στα trends της τελευταίας σεζόν και είναι η πιο κομψή εναλλακτική του τζιν.

 

A post shared by #LTKeurope (@liketoknow.it.europe) on

Οι culottes είναι ιδανικές για τις πιο μικροσκοπικές γυναίκες, ενώ προσφέρουν άνεση και κομψότητα. Συνδυάστε με μία μπλούζα με φουσκωτά μανίκια ή off-the-shoulder.

 

A post shared by #LTKeurope (@liketoknow.it.europe) on

Τα παντελόνια σε στιλ καμπάνα επιστρέφουν για μία ακόμη σεζόν και αυτό το καλοκαίρι μπορούν να φορεθούν ψηλοκάβαλα και σε ουδέτερες αποχρώσεις. Συνδυάστε με T-shirt και τα αγαπημένα σας αξεσουάρ.

 

Δείτε ακόμη: 3 τρόποι για να φοράτε το τζιν σας όλη μέρα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.