ΣΤΙΛ STREET STYLE

5 fashion tips για πιο αδύνατη σιλουέτα


MMEINTANI

27 Ιουλίου 2018

style.jpg

Το να κάνουμε τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο λεπτή δεν είναι πάντα εύκολο. Με τις γραμμές των ρούχων να ποικίλλουν, η ισορροπία ανάμεσα στα πολύ στενά και τα πιο loose κομμάτια μπορεί να χαθεί εύκολα, μη γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να καμουφλάρουμε στοιχεία της σώματός μας που μας προβληματίζουν, όπως τα πόδια, η κοιλίτσα και τα μπράτσα.

Πάντα όμως υπάρχει λύση, μιας και τα στιλιστικά κόλπα έχουν ακριβώς αυτόν το σκοπό. Το μυστικό κρύβεται τόσο στα κομμάτια που μπορείτε να επιλέξετε όσο και στο πώς θα τα φορέσετε και με τι θα τα συνδυάσετε. Να θυμάστε ότι όταν προσπαθούμε να καμουφλάρουμε ένα συγκεκριμένο σημείο, καλό είναι να δίνουμε έμφαση σε κάποιο άλλο, ώστε να υπάρχει ιστορροπία.

Στην παραπάνω photo gallery θα δείτε ορισμένα μικρά κόλπα που μπορείτε λοιπόν να κάνετε με τα ρούχα που φοράτε ώστε να κάνετε την περιοχή της κοιλιάς να δείχνει λίγο πιο επίπεδη και μαζεμένη, σε περίπτωση που είναι ένα μέρος του σώματός σας που σας αγχώνει τώρα που καλοκαιριάζει.

Διαβάστε ακόμα: Το φόρεμα που μας δείχνει πιο ψιλόλιγνες

Ακόμη, επειδή δεν έχουμε μόνο το στομάχι που μας κάνει να ανησυχούμε όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, αλλά μπορεί να θέλουμε να κάνουμε γενικότερα τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο λεπτεπίλεπτη, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery ποιο είναι το φόρεμα που κατά γενική ομολογία ταιριάζει υπέροχα στο καλοκαίρι και μας κάνει να δείχνουμε και λίγο πιο ψηλές - ειδικά φορεμένο με λίγο τακούνι!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα