ΣΤΙΛ STREET STYLE

Φορέστε λευκά μποτάκια όπως η Emma Roberts


Αφροδίτη Σακκά

3 Νοεμβρίου 2018

abaca_643100_025_1.jpg

Όταν ψάχνετε για στιλιστική έμπνευση, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε; Αν η άμεση αντίδρασή σας δεν περιλαμβάνει το να ρίξετε μία ματιά στις street style εμφανίσεις των celebrities, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Έτσι κι αλλιώς, οι celebrities έχουν μία ιδιαίτερη ικανότητα να συνδυάζουν κομμάτια-κλειδιά στη γκαρνταρόμπα τους. Και τα λευκά μποτάκια της Emma Roberts είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Όχι μόνο είναι κομψά, ευέλικτα και fashion forward, αλλά μπορούμε να τα βρούμε και ιδιαίτερα εύκολα στην αγορά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEWPORT VOGUE (@newportvogue) on

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Roberts περιλαμβάνει το απόλυτο φθινοπωρινό look. Η ηθοποιός διάλεξε ένα σετ από καρό σακάκι και παντελόνι στις φθινοπωρινές αποχρώσεις του πορτοκαλί, καφέ και κρεμ. Τα λευκά της μποτάκια θύμιζαν κάτι από 60s go-go boots σε σύγχρονη εκδοχή, δίνοντας στο look της το extra touch. 

Τα λευκά μποτάκια μπορούν να αποδειχθούν εξίσου ευέλικτα με τα κλασσικά μαύρα, αφού μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε έχουμε στη ντουλάπα μας και να κάνουν το πιο απλό outfit να δείχνει εξαιρετικά stylish.

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε τα ankle boots φέτος το φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.