ΣΤΙΛ STREET STYLE

6 τρόποι να φορέσετε φόρεμα με μπότες


Αφροδίτη Σακκά

12 Νοεμβρίου 2018

abaca_655617_089.jpg

Όταν πέφτει λίγο η θερμοκρασία, το πρώτο πράγμα που κάνουμε όλες είναι να βγάλουμε τις μπότες μας από τη χειμερία νάρκη τους, να φορέσουμε ένα φόρεμα και να φύγουμε γρήγορα από το σπίτι. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για μπότες, γυμνά πόδια και φόρεμα - οπότε με τι συνδυάζουμε τις ψηλές μας μπότες από τη περσινή σεζόν;

Οι τελευταίοι μήνες, μας έχουν προσφέρει διάφορες επιλογές στα παπούτσια, όσον αφορά τα trends, γι' αυτό και οι συνδυασμοί είναι πολλοί και εύκολοι. Από over-the-knee, μέχρι μπότες σε western style, αλλά και midi και maxi φόρεματα για να ταιριάξουν, η φετινή σεζόν ενδείκνυται για κομψά και άνετα outfits, μέχρι τον ερχομό του χειμώνα.

Με μία γρήγορη έρευνα στα street style looks της σεζόν, συγκεντρώσαμε τα 6 αγαπημένα μας για να σας δώσουμε την απαραίτητη έμπνευση για τα καθημερινά σας outfits, πριν χρειαστεί να φορέσετε το μακρύ σας παλτό:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.