ΣΤΙΛ STREET STYLE

6 street style stars για να ακολουθήσετε στο Instagram το 2019


Αφροδίτη Σακκά

15 Δεκεμβρίου 2018

abaca_656361_101.jpg

Κάθε σεζόν, υπάρχουν εκατοντάδες γυναίκες που περπατούν έξω από τα μεγαλύτερα fashion shows κατά τη διάρκεια των fashion week, έτοιμες να φωτογραφηθούν από τους top street style φωτογράφους. Υπάρχουν διάφορα γνώριμα πρόσωπα σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι και Μιλάνο - οι bloggers που βρίσκονταν εκεί από την αρχή του street style, όπως η Pernille Teisbaek και η Chiara Ferragni. Ωστόσο, αν κοιτάξουμε λίγο πιο πέρα από τις μεγάλες αυτές influencers, υπάρχουν διάφορες άλλες γυναίκες με ενδιαφέρον στιλ που αξίζουν την προσοχή μας. Παρακάτω, φτιάξαμε μία λίστα με αυτές, για να τις ακολουθήσετε πριν ακόμα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής:

Christie Tyler

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

H Christie Tyler, είναι το πρόσωπο πίσω απ' το blog, NYC Bambi και κάτοικος Νέας Υόρκης. Είναι εμφανές πως της αρέσουν τα ουδέτερα χρώματα - σε μόδα, decor, τέχνη, κλπ - ενώ συνδυάζει κλασικά κομμάτια με σύγχρονα, με τον πιο αξιζήλευτο τρόπο.

TyLynn Nguyen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TyLynn Nguyen (@tylynnnguyen) on

Η TyLynn Nguyen είναι σχεδιάστρια εσωρούχων και μένει στο Λος Άντζελες. Το στιλ της είναι ο ορισμός του effortless, ενώ περιλαμβάνει λεπτά πλεκτά, χαμηλούς κότσους και κομψούς συνδυασμούς. Επίσης, είναι μητέρα τριών παιδιών και την είδαμε στην πασαρέλα του brand Nanushka για την Άνοιξη 2019.

Sydney Lima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sydney lima (@sydneylimaa) on

Μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες, η Sydney Lima βρίσκεται στα front-rows των fashion shows, αλλά γράφει και για περιοδικά όπως Tatler, Love και i-D.

Tiffany Hsu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

Με μία πρώτη ματιά, η Tiffany Hsu μοιάζει να έχει μία απ' τις καλύτερες δουλειές στη μόδα. Είναι buying director του MyTheresa.com - δηλαδή διαλέγει τι θα βρίσκεται στο site και στις ντουλάπες των γυναικών κάθε σεζόν. Ενώ απολαμβάνει την ουδέτερη παλέτά, συχνά δημιουργεί εκκεντρικά looks συνδυάζοντας prints και υφάσματα όπως δέρμα.

Julie Pelipas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Pelipas (@juliepelipas) on

Ως η Fashion Director της Ουκρανικής Vogue, η Pelipas βρίσκεται σε κάθε fashion show σε όλη την Ευρώπη και τα looks της αποτελούν πραγματική έμπνευση.

Maxim Magnus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxim Magnus (@maximmagnus) on

Το μοντέλο από το Βέλγιο και κάτοικος Λονδίνου, βρίσκεται τόσο στις πασαρέλες, όσο και έξω από αυτές. Το προσωπικό της στιλ είναι ξεχωριστό, ενώ έχει συνεργαστεί με brands όπως Gucciγια διάφορα projects. Η Magnus είναι transgender και συχνά μιλά ανοιχτά για το ποια είναι, έχοντας λανσάρει και το hashtag #transisnotatrend. 

 

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα street style looks από το London Fashion Week

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.