ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτό ήταν το outfit που φορούσαν όλες στο φετινό London Fashion Week


Αφροδίτη Σακκά

21 Φεβρουαρίου 2019

street_london_02_19_198.jpg

Συνήθως, οι παρευρισκόμενοι στα Fashion Weeks, σχεδιάζουν τα looks τους εβδομάδες (ή και μήνες) πριν, έτσι ώστε να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα πλήθη και να κερδίσουν την προσοχή των street style φωτογράφων. Βέβαια, όπως φάνηκε στο φετινό London Fashion Week, πολλά μέλη του fashion crowd διάλεξαν να φορέσουν αρκετά παρόμοιο outfit.

Ένα από τα μεγαλύτερα χρωματικά trends για το 2019 είναι αρκετά κολακευτικό και υπάρχει ήδη στις ντουλάπες μας - το μπεζ. Μπορεί να σας φαίνεται αρκετά ουδέτερο για να έχει το οποιοδήποτε στιλιστικό αντίκτυπο, αλλά αν φορεθεί σε μονόχρωμο look μπορεί να δείξει πολύ κομψό και fashion forward. Ειδικά, αν διάφορες αποχρώσεις του - από κρεμ, μέχρι ανοιχτό καφέ - συνδυαστούν με έξυπνο τρόπο.

Από πλεκτά co-ords, μέχρι midi φούστες, δείτε πώς φόρεσαν τα fashion girls το πιο δημοφιλές look του φετινού London Fashion Week για το Φθινόπωρο 2019:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.