ΣΤΙΛ STREET STYLE

H It bag που θα δούμε παντού το φθινόπωρο του 2019: Bρίσκεται ήδη στην Εβδομάδα Μόδας


Μάρθα Κουμπάνη

17 Σεπτεμβρίου 2019

 H It bag που θα δούμε παντού το φθινόπωρο του 2019: Bρίσκεται ήδη στην Εβδομάδα Μόδας

Κάθε σεζόν έρχεται με τα δικά της trends που χαρίζουν ξεχωριστή αισθητική στο στιλ μας. Μερικά από αυτά χρειάζεται χρόνος για να τα υιοθετήσουμε, είτε γιατί ακόμα ο καιρός δεν τα επιτρέπει είτε επειδή είναι statement και διστάζουμε να τα τολμήσουμε. Ο πιο απλός τρόπος να φέρουμε το φθινόπωρο στο στιλ μας είναι μέσα από τα αξεσουάρ. Και υπάρχουν ορισμένα brand που πραγματικά ξέρουν πως να δημιουργήσουν cult κομμάτια.
Το STAUD είναι το brand που τα κορίτσια της μόδας εμπιστεύονται για τις κομψές και πρωτότυπες τσάντες του και αυτή την φορά επιστρέφει με μία νέα δερμάτινη shoudler bag. Αυτή η τσάντα εντοπίστηκε ήδη στα χέρια των Influencers στην NYFW.
Η τσάντα Moon είναι δομημένη, με κυκλικό σχήμα ημισελήνου έχει σχήμα που παραπέμπει στην Hοbo bag και είναι κομψή με 70s διάθεση και στα δύο μεγέθη. Οι σοφιστικέ αποχρώσεις της την χρίζουν ιδανική για να ενταχθεί σα πιο εκλεπτυσμένα σύνολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.