ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα πιο περίεργα παπούτσια του Instagram ανήκουν σε αυτό το Παριζιάνικο brand


Μάρθα Κουμπάνη

4 Οκτωβρίου 2019

Τα πιο περίεργα παπούτσια του Instagram ανήκουν σε αυτό το Παριζιάνικο brand

Η Eβδομάδα Mόδας του Παρισιού συνδέεται με τις μεγαλύτερα fashion labels, όπως Dior, Chanel, Maison Margiela, και Givenchy.
Επίσης, νεότεροι και λιγότερο buzzy γίγαντες της μόδας, όπως ο Alexander McQueen και η Stella McCartney μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ωστόσο, ταυτόχρονα, υπάρχουν ορισμένοι εξαιρετικά ταλαντούχοι ανερχόμενοι σχεδιαστές που γνωρίζουν την επιτυχία πρώτα μέσα από το Instagram. Πρόσφατα ένα περίεργο ζευγάρι παπούτσια πλυμμήρισε το feed μας.
Μπορεί να έχετε δει τις μπαλαρίνες με τους υπερμεγέθεις φιόγκους, καθώς έχουν αναπαραχθεί από πολλούς fashion λογαρισμούς στο κορυφαίιο μέσο.
Τα viral παπούτσια ωστόσο ανήκουν στο παριζιάνικο brand Kimhékim που είχε μόλις το πρώτο show του στο διεθνές αεροδρόμιο του Παρισιού.
Τα girly flat παπούτσια με το ζωηρό ροζ χρώμα και τους οversized φιόγκους που περισσεύουν διχάζουν με το στιλ τους και μας βάζουν σε σκέψεις: Δεν ξέρουμε κατα πόσο είναι άνετα ή μπορούν να φορεθούν real life, το σίγουρο όμως είναι ότι είναι Instagrammable.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.