ΣΤΙΛ STREET STYLE

Ρoζ και καφέ: To απρόσμενο color combo που φορούν τώρα οι πιο ενημερωμένες


Μάρθα Κουμπάνη

9 Οκτωβρίου 2019

Ρoζ και καφέ: To απρόσμενο color combo που φορούν τώρα οι πιο ενημερωμένες

Τα χρώματα έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και έρχονται να δώσουν ζωή σε κάθε outfit. Aν με ρωτάτε δεν έχω σχεδόν κανένα μαύρο κομμάτι στην ντουλάπα μου, εκτός από το αγαπημένο μου skinny jean και ένα πουκάμισο από οργάντζα που απέκτησα πέρσι το χειμώνα.

Οι έντονες, φωτεινές αποχρώσεις πρωταγωνιστούν, ενώ τα fashion girls δοκιμάζουν συνεχώς νέους ανατρεπτικούς συνδυασμούς και δημιουργούν πρωτότυπα και κομψά σύνολα. Μπορεί το ροζ με το κόκκινο να είναι το θηλυκό color combo που ξεχώρισε τις περασμένες σεζόν, όμως ένας νέος συνδυασμός είναι όλο και πιο δημοφιλής κυρίως στο Instagram.

Το πιθανότερο είναι πως δεν θα σκεφόσασταν να φορέσετε το ροζ με το καφέ, όμως οι fashion editors και Influencers το έκαναν και μάλιστα με επιτυχία. Από ανοιχτό μπεζ και baby pink σε καφέ ή camel και τολμηρό φούξια, το χρωματικό ντουέτο ταιριάζει τέλεια με το φθινοπωρινό mood.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.