ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η νέα It bag που είδαμε αμέτρητες φορές στο Instagram και γίνεται ανάρπαστη


Μάρθα Κουμπάνη

10 Οκτωβρίου 2019

Η νέα It bag  που είδαμε αμέτρητες φορές στο Instagram και γίνεται ανάρπαστη

Οταν χαζεύουμε φωτογραφίες street style από το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι, οι οθόνες μας είναι γεμάτες από designer κομμάτια που είναι τις περισσότερες φορές απλησίαστα για το πορτοφόλι μας.

Ετσι είμαστε πάντα ανοιχτές σε fashion items προσιτά από high street brands. Eιδικά όταν πρόκειται για αξεσουάρ δεν βλέπουμε την ώρα να υιοθετήσουμε κάθε νέο trend.

Λοιπόν, αν η καινούργια τσάντα του brand Charles & Keith είναι hot τάση τότε θέλουμε να την γνωρίσουμε. Αλλωστε πως να αντισταθούμε στο στιλ της, αφού η μικροσκοπική, ημικυκλική δίχρωμη τσάντα είναι παντού στο Instagram feed μας. Την είδαμε κυριολεκτικά παντού, στα χέρια των πιο στιλάτων γυναικών, οι οποίες την προσθέτουν σε κάθε μοντέρνο outfit και γίνεται ανάρπαστη. Με παντελόνια σε φαρδιά γραμμή και μίντι φούστες αλλά και τα πιο chic πανωφόρια. Δείτε πως κρατούν την νέα It bag τα κορίτσια της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.