ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η νέα τάση στα πλεκτά του χειμώνα είναι σχεδόν γυμνή κι όμως πολύ stylish


Μάρθα Κουμπάνη

10 Οκτωβρίου 2019

Η νέα τάση στα πλεκτά του χειμώνα είναι σχεδόν γυμνή κι όμως πολύ stylish

Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αγαπάμε το φθινόπωρο και τα πρώτα κρύα είναι τα cozy πλεκτά μας. Η χειμερινή γκαρνταρόμπα κάνει πρεμιέρα με τα λεπτά κασμιρένια cardigans, που φέτος φοριούνται ακόμα και μόνα τους, σαν τοπ και χαρίζουν μοναδική αίσθηση και απαλή υφή στα καθημερινά μας σύνολα. Ακολουθούν τα πιο chunky πλεκτά, που φοριούνται με το αγαπημένο μας skinny ή πάνω από τα φορέματα με τα ζωηρά prints.

Aυτή την χρονιά ωστόσο ο -πιο δημοφιλής από ποτέ- οίκος Bottega Veneta ,έχει κάτι άλλο να μας προτείνει. Το νέο πλεκτό πουλόβερ είναι σχεδόν γυμνό. Για την ακρίβεια, το πλεκτό ζιβάγκο με την ιταλική υπογραφή, είναι αμάνικο με άνοιγμα στο πλάι -ό, τι πιο cool είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας. Συνδυάζεται άψογα με μια αισθησιακή slip skirt, αλλά και τα πιο άνετα παντελόνια από τα 90s, τα cargo.

Αυτό το στιλ τοπ αποκαλύπτει τους ώμους και αναμφίβολα τραβάει όλα τα βλέμματα. Στοιχηματίζουμε ότι σύντομα θα το δούμε παντού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.