ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η οversized tote bag χωράει τα πάντα και έχει κατακτήσει το Instagram


Μάρθα Κουμπάνη

18 Οκτωβρίου 2019

Η οversized tote bag χωράει τα πάντα και έχει κατακτήσει το Instagram

Οι μικρές handbags και pouches είναι το κυρίαρχο στιλ τις τελευταίες σεζόν. Και η αλήθεια είναι πως αποπνέουν θηλυκότητα. Όμως όλες ξέρουμε πως υπάρχουν μέρες στην δουλειά και στο γραφείο, που χρειαζόμαστε μία πιο μεγάλη τσάντα που να είναι κομψή και να χωράει τα πάντα από από το κραγιόν και τα κλειδιά μας μέχρι την αντζέντα και κάποιο σνακ ή γιατί όχι και το λάπτοπ μας. Φαίνεται λοιπόν πως το fashion crowd εντόπισε την τέλεια -και πιο μεγάλη- tote bag για το γραφείο. Δερμάτινη, minimal και oversized, η τσάντα The Large Circle Tote, ανήκει στο brand Khaite, που είναι πίσω από την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Katie Holmes με κασμιρένιο bra.
Την πρωτοείδαμε στην Paris Fashion Week να την κρατούν μερικές από τις πιο hot Influencers, όπως Δανή Pernille Teisbaek.
H τσάντα έρχεται σε σειρά από ουδέτερες και chic αποχρώσεις και ταιριάζει με όλα μας τα office looks. Ετσι δεν ειναι καθόλου τυχαίο που την ξεχώρισαν οι πιο ενημερωμένες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.