ΣΤΙΛ STREET STYLE

To πιο διαχρονικό και chic ζευγάρι μπότες είναι ένα και θα το φοράμε όσα χρόνια κι αν περάσουν


Μάρθα Κουμπάνη

18 Οκτωβρίου 2019

To πιο διαχρονικό και chic ζευγάρι μπότες είναι ένα και θα το φοράμε όσα χρόνια κι αν περάσουν

Όταν πρόκειται για χειμερινά παπούτσια οι μπότες είναι η νούμερο ένα επιλογή μας, ειδικά όταν το κρύο κάνει την πρώτη του εμφάνιση.
Ολες θέλουμε ένα ζευγάρι μπότες που να είναι κομψό αλλά και διαχρονικό για να μπορούμε να το φοράμε για πολλά χρόνια. Οι μπότες από δέρμα είναι ανθεκτικές, ενώ το δέρμα χαρίζει αίθηση πολυτέλειας. Τα trends και τα σχέδια που πρωταγωνιστούν στην αγορά πολλά και διαφορετικά, όμως το ζευγάρι που θα φοράμε για πολλά ακόμα χρόνια είναι οι κλασικές knee high μπότες.

Οι μπότες μέχρι το γόνατο με σταθερό και χοντρό τακούνι είναι ο ορισμός του timeless. Πρόκειται για ένα στιλ που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας. Φοριούνται πάνω από το skinny jeans μας αλλά και πιο φαρδιά cargo παντελόνια. Φυσικά θα ισορροπήσουν την την θηλυκότητα μιας πλούσιας μίντι φούστας και θα μας κρατήσουν ζεστές.
Οι μπότες μέχρι το γόνατο έχουν ύψος που κολακεύει όλες τις γυναίκες και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο τις λατρεύουμε.
Δείτε πως τις φορούν τώρα οι πιο στιλάτες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.