ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το παντελόνι που λατρεύουν η Victoria Beckham και η Olivia Palermo και μπορείτε να φορέστε στο γραφείο


Μάρθα Κουμπάνη

22 Οκτωβρίου 2019

Το παντελόνι που λατρεύουν η Victoria Beckham και η Olivia Palermo και μπορείτε να φορέστε στο γραφείο

Όσο ο καιρός γίνεται πιο ψυχρός το μεγαλύτερο μέρος της στουλάπας μας καταλαμβάνουν τα πιο stylish και μοντέρνα παντελόνια.
Είμαστε σίγουρες πως η συλλογή σας περιλαμβάνει αμέτρητα τζιν παντελόνια, διαφορετικού στιλ, εφαρμογής και πλύσης, όμως για το γραφείο θέλουμε κάτι διαφορετικό. Τα ωραιότερα office look βασίζονται στο παντελόνι που αγαπούν οι πιο ενημερωμέες όπως η Victoria Beckham και η Olivia Palermo. Ο λόγος για τα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή, με ψηλή μέση. Eχουν κάτι το ρετρό και απίστευτα θηλυκό, ενώ ταυτόχρονα δείχνουν cool τόσο με ψηλοτάκουνα όσο και με sneakers. Τα κορίτσι της μόδας δεν του έχουν τυχαία τόση αδυναμία. Τα φορούν με μεταξωτά πουκάμισα αλλά και Τ-shirts και συνθέτουν τα πιο stylish street style σύνολα. Φέτος το καρό μοτίβο πρωταγωνιστεί, όμως δεν λείπει και το χρώμα, τόσο σε υφασμάτινα παντελόνια όσο και σε πιο ζεστές υφές. Δείτε πως τα φορούν τα It girls και αντιγράψτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.