ΣΤΙΛ STREET STYLE

To μοναδικό φόρεμα που θα φοράμε όλο τον χειμώνα -Cozy και κομψό όσο τίποτα άλλο


Μάρθα Κουμπάνη

2 Νοεμβρίου 2019

To μοναδικό φόρεμα που θα φοράμε όλο τον χειμώνα -Cozy και κομψό όσο τίποτα άλλο

Η αγάπη μας για τα φορέματα είναι αποδεδειγμένη. Από τα frocks που κολακεύουν κάθε σωματότυπο στα πιο καυτά στιλ high street, πιθανότατα αφιερώνουμε περισσότερο χώρο στην ντουλάπα σε αυτά από ό, τι σε οτιδήποτε άλλο. Γιατί; Επειδή κάνουν τη ζωή (και το ντύσιμο το πρωί) πιο εύκολη απλά διαλέγουμε ένα και είμαστε έτοιμες.

Ωστόσο, τώρα που η νέα σεζόν είναι επίσημα εδώ, στρέφουμε την προσοχή μας στις πιο ζεστές και cozy υφές. Και όπου κάνει την εμφάνιση του ο όρος, μιλάμε πάντα για πλεκτά. Τo πλεκτό φόρεμα ή αλλιώς jumper dress είναι εδώ για να μας κρατήσει ζεστές και κομψές όλο το χειμώνα. Μια φορά κι έναν καιρό δεν είχαν σχήμα και η υφή τους γραντζουνούσε την επιδερμίδα. Πλέον η ποικιλία των σχεδίων είναι μεγαλύτερη από ποτέ και ξέρουμε από τώρα, ότι θα το φοράμε καθημερινά.
Από τις ατελείωτες elegant αποχρώσεις μέχρι τις εκδοχές με απαλή υφή, αντλούμε ιδέες από τις πιο στιλάτες γυναίκες στο Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.