ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η Gigi Hadid φόρεσε το κομμάτι που κάνει κάθε look να δείχνει ακριβό και κάθε γυναίκα πρέπει να έχει


Μάρθα Κουμπάνη

7 Νοεμβρίου 2019

Η Gigi Hadid φόρεσε το κομμάτι που κάνει κάθε look να δείχνει ακριβό και κάθε γυναίκα πρέπει να έχει

 Η Gigi Hadid είναι από τα πιο διάσημα ονόματα της μόδας και ένα μοντέλο με ξεχωριστό στιλ off duty. Οι εμφανίσεις της εκτός πασαρέλας είναι ή μία πιο stylish από την άλλη και αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τα δικά μας outfits.
 Αυτή την φορά επέλεξε ένα διαχρονικά chic πανωφόρι που κάθε γυναίκα  πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Το camel coat είναι κλασική αξία στην γκαρνταρόμπα μας. Ενα ρούχο κομψό που ταιριάζει με όλα και έχει την τάση να φαίνεται ακριβό και luxurious. H Gigi το φόρεσε με ένα διαφορετικό, μοντέρνο τρόπο. Σε βραδινή της έξοδο φόρεσε το παλτό με γαλάζια αξεσουάρ, ψηλοτάκουνες γόβες και handbag από χάντρες. Από μέσα το γαλάζιο φόρεμα της με τα puffed sleeves και την διακριτική διαφάνεια έκανε το σύνολο ακόμα πιο ρομαντικό. Tα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα sleek, χαμηλό ponytail. Αποτέλεσμα; To look της θύμιζε μια σύγχρονη Σταχτοπούτα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.