ΣΤΙΛ STREET STYLE

4 αποχρώσεις που θα γίνουν το κλειδί για τα πιο elegant και πολυτελή σύνολα


Μάρθα Κουμπάνη

8 Νοεμβρίου 2019

4 αποχρώσεις που θα γίνουν το κλειδί για τα πιο elegant και πολυτελή σύνολα

Όταν οι καιρικές συνθήκες γίνονται πιο ψυχρές υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που μπορούμε πάντα να περιμένουμε. Πρώτον, οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σύντομα θα αρχίσουν να εμφανίζονται παντού. Δεύτερον, θα αρχίσουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε χώρους με τζάκια. Και τρίτον, πρόκειται να αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερο μπεζ, καφέ και πορτοκαλί τόνους στους δρόμους της μόδας. Είτε πρόκειται για το γεγονός ότι αυτά τα χρώματα μιμούνται τις αποχρώσεις των φθινοπωρινών φύλλων ή απλά να αντιπαραβάλλουν με τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού, υπάρχει κάτι αυτή τη σεζόν που θα μας κάνει να ντυθούμε με πλούσιους, ζεστούς τόνους και ατελείωτα neutrals.
Είναι μια δοκιμασμένη και κομψή χρωματική παλέτα που με κάθε κάθε απόχρωση να φαινεται chic αλλά και να συμπληρώνει άψογα την άλλη. Τα fashion girls φορούν ήδη τα πιο σικάτα χρώματα και δημιουργούν κορυφαία outfits.

1. Κάφε

2. Μπεζ

3. Πορτοκαλί

4. Ιβουάρ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.