ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το πρωτότυπο clutch που κρατούν τα It girls μοιάζει καλοκαιρινό αλλά είναι τάση του χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

23 Νοεμβρίου 2019

Το πρωτότυπο clutch που κρατούν τα It girls μοιάζει καλοκαιρινό αλλά είναι τάση του χειμώνα

Στις βραδινές ή επίσημες εξόδους μας επιλέγουμε ένα μικρό και θηλυκό τσαντάκι που να χωράει μόνο τα απαραίτητα. Σύνήθως αυτό είναι ένα στιλάτο clutch. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις θέλει τα βραδινά τσαντάκια να έχουν boxy δομή και σχήμα.

Στην ίδια λογική είναι και αυτό το πρωτότυπο clutch που επιλέγουν τώρα οι πιο ενημερωμένες. Το κομψό αυτό αξεσουάρ μοιάζει καλοκαιρινό, ωστόσο φέτος τα κορίτσια της μόδας θα το κρατήσουν ακόμα και μέσα στο χειμώνα. To τσαντάκι κοχύλι έχει κάτι το vintage που μας κερδίζει από την πρώτη στιγμή.

Η έμπνευση από την θάλασσα μας ταξιδεύει και προσδίδει στις εμφανίσεις μας μία αίσθηση απλότητας. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ενταχθεί σε πιο glam σύνολα. Πολλές φορές στολίζεται με πέρλες, ή χρυσαφένιες λεπτομέρειες. Αντίθετα μπορώ εύκολα να το φανταστό σε ολόλευκα outfits με γούνινα πανωφόρια και μπότες ή με το αισθησιακό τρίπτυχο slip dress-σακάκι-ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Εσείς θα το κρατήσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.