ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτό το κλασικό αξεσουάρ αρκεί για να σας μεταμορφώσει σε French Girls


2 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό το κλασικό αξεσουάρ αρκεί για να σας μεταμορφώσει σε French Girls

Aν υπάρχει κάτι το οποίο να μας παρηγορεί για το χειμώνα που έρχεται, αυτό είναι δίχως αμφιβολία τα αξεσουάρ. Τον χειμώνα έχουμε την δυνατότητα να φορέσουμε ακόμα περισσότερα, και ακόμα πιο στιλάτα αξεσουάρ, που θα μας κρατήσουν ζεστές.

Και μπορεί αυτές οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη να μην είναι όσο κρύες ονειρευόμασταν, για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας σκουφάκια, ωστόσο υπάρχει ένα αξεσουάρ που είναι είναι ιδανικό για την εποχή και μπορεί να μας μεταμορφώσει με μια κίνηση σε κομψές Γαλλίδες που μοιάζουν να βγήκαν από το κινηματογραφικό παρελθόν. Φυσικά, μιλάμε για τον μπερέ, άλλοτε χαριτωμένο και άλλοτε επαναστατικό.

Ο μπερές είναι ένα κομμάτι κλασικό, που ωστόσο πρωταγωνιστεί ακόμα και στα πιο μοντέρνα σύνολα. Πλέον και αφού έχει αλλάξει ύφος αρκετές φορές μέσα στις δεκαετίες, ντύνεται με τις πιο ενδιαφέρουσες υφές, μαλλί, κασμίρ, δέρμα αλλά και τις πιο elegant αποχρώσεις. Ο μπερές, αποπνέει αέρα Παριζιάνικης οδού και μπορεί να φορεθεί τόσο με τα cute φορέματα μας και μπότες όσο με total denim σύνολα, ενώ φορεμένος με το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι σας θα αναδείξει την θηλυκή κατάσκοπο μέσα σας. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους φέτος το χειμώνα αντί για σκουφάκι φοράμε μπερέ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.