ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η Οlivia Palermo με το οικονομικό φόρεμα που μπορούμε να αποκτήσουμε όλες - Μας δείχνει πώς να φορέσουμε leather στις γιορτές


Μάρθα Κουμπάνη

5 Δεκεμβρίου 2019

Η Οlivia Palermo με το οικονομικό φόρεμα που μπορούμε να αποκτήσουμε όλες - Μας δείχνει πώς να φορέσουμε leather στις γιορτές

H Olivia Palermo το αγαπημένο μας Ιt girl, επέστρεψε με νέα κομψή εμφάνιση.

Εκτός από την ικανότητα της στο mix & match την αγαπάμε για έναν ακόμα λόγο. H Ο.P δεν διστάζει να φορέσει affordable brands και να συνδυάσει οικονομικά κομμάτια με designer. Aυτή τη φορά, μας έδειξε πώς να φορέσουμε το δερμάτινο φόρεμα σε μία βραδινή εμφάνιση και να μην δείχνει casual. To έκανε, επιλέγοντας ένα φόρεμα από τα Zara!

Βρέθηκε στο φιλανθρωπικό gala «Naked Heart Foundation» στο Λονδίνο και μαγνήτισε τα βλέμματα. Το φόρεμα της αμάνικο, μίντι, με κουμπιά στο μπροστινό μέρος, το τόλμησε μόνο με ένα δαντελένιο bralette από μέσα και κομψά ασημί πέδιλα. Στους ώμους της έπεφτε με χάρη το γκρι παλτό της. 

H trendsetter έρχεται να επιβεβαιώσει πόσο μεγάλη τάση είναι το leather και αποδεικνύει πως μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε επίσημες περιστάσεις.

To φόρεμα ZARA κοστίζει λιγότερα από 30 ευρώ και μπορούμε όλες να το αποκτήσουμε.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.