ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αρκετά με τις παγιέτες: 5 γιορτινά οutfits για εσάς που δεν θέλετε τόση λάμψη


Μάρθα Κουμπάνη

12 Δεκεμβρίου 2019

Αρκετά με τις παγιέτες: 5 γιορτινά οutfits για εσάς που δεν θέλετε τόση λάμψη

Eνώ αυτή η εποχή του χρόνου περιλαμβάνει άφθονο glitz και λάμψη, οι παγιέτες συνεχίζουν έχουν φανατικούς οπαδούς αλλά και haters. Αν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία και δεν θέλετε να φορέσετε παγιέτες στα επίσημα καλέσματα, τα party ή ακόμα και το ρεβεγιόν, σας έχω τις τέλειες εναλλακτικές προτάσεις.

Το ίδιο κομψά και glamorous ωστόσο ελαφρώς πιο προσγειωμένα από το 80s παραλήρημα της φετινής μόδας.

Είτε σκέφτεστε να φορέσετε φόρεμα, είτε φούστα και τοπ, το στιλ των γιορτών κρίνεται στις λεπτομέρειες. Ντελικάτα υφάσματα κι υφές, elegant αποχρώσεις στην εορταστική παλέτα και μικρά ατραφτερά accents. Aπό το κλασικό βελούινο φόρεμα, στο slip dress αυτά είναι τα εναλλακτικά σύνολα που μπορείτε να φορέσετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

1. Φτερά

Tα φτερά είναι τάση και εξίσου glam με τις παγιέτες.

2. Διαφάνεια

Η διαφάνεια πρωταγωνιστεί αυτή την σεζόν στα look μας και είναι έχει τον απραίτητο αισθησιασμό που θέλουμε στο ρεβεγιόν.

3. Puff-Sleeves

Tα εντυπωσιακά μανίκια είναι πάνω σε φορέματα και tops και τραβούν όλα τα βλέμματα.

4. Satin φόρεμα η φούστα

Πείτε ναι σε ένα κομμάτι σε αποχρώσεις των πολύτιμων μετάλλων και θα είσε η βασίλισσα του πάρτι.

5. Boλάν

Tα βολάν έχουν ένα ιδιαίτερο προφίλ. Είναι glam όμως τόσο όσο. Είναι ικανά να κάνουν ένα κατακόκκινο φόρεμα να δείχνει περισσότερο χαριτωμένο και θεατρικό αντί luxurious.

6. Bελούδο ή δαντέλα

Τα classics των γιορτών μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο, όμως τώρα μπορείτε να είστε πολύ γενναιόδωρες στα κοσμήματα και αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.