ΣΤΙΛ STREET STYLE

Leonie Hanne: H Fashion Influencer που ξέρει καλύτερα από όλους πώς φοριέται η top τάση στα παντελόνια


19 Φεβρουαρίου 2020

Leonie Hanne: H Fashion Influencer που ξέρει καλύτερα από όλους πώς φοριέται η top τάση στα παντελόνια

Το πόσο αγαπάμε τα φορέματα και τη θηλυκότητα που αυτά αποπνέουν, δεν λέγεται. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και κομψό από ένα κλασικό παντελόνι. Τα παντελόνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού μας στιλ και φοριούνται από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ.

Οι fashion influencers αποτελούν έμπνευση για τα δικά μας σύνολα και η Leonie Hanne ξέρει πολύ καλά πώς να συνδυάσει την απόλυτη τάση στα παντελόνια που δεν είναι άλλη από τη φαρδιά γραμμή. Εκείνη δεν φοβάται να συνδυάσει διαφορετικά χρώματα και υφές και τα εντυπωσιακά οutfits τη δικαιώνουν.

Αγαπάει να φοράει τα φαρδιά παντελόνια με κομψά εφαρμοστά τοπ και ζιβάγκο, με μπότες και πολύχρωμα πέδιλα. Επιλέγει να ρίξει στος ώμους της μεσάτα blazer και elegant καμπαρντίνες.

Τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο γι'αυτό η στιλάτη Γερμανίδα ποντάρει σε αξεσουάρ μαλλιών και οversized γυαλιά ηλίου με έγχρωμους φακούς για να κάνει κάθε σύνολο να δείχνει updated και cool.

Aντιγράψτε την!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.