ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η stylish μαμά Irina Shayk και το τζιν παντελόνι που θα σας ενθουσιάσει


The Jennettes

13 Μαρτίου 2020

Η stylish μαμά Irina Shayk και το τζιν παντελόνι που θα σας ενθουσιάσει

Δεν χρειάζονται λόγια πολλά για να περιγράψει κανείς την Irina Shayk. Στην περίπτωσή της, ισχύει 100% το ότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις

Ωστόσο, η ομολογουμένως εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, τονώνεται ακόμα περισσότερο από το προσωπικό της στιλ κι όχι αυτό στο κόκκινο χαλί. Εκεί καταφέρνει πάντα να είναι sexy και εντυπωσιακή και το ρούχο μικρό ρόλο παίζει στο αποτέλεσμα.

jenny.gr

Η όμορφη Irina λοιπόν, έχει ένα δικό της στιλ για τις καθημερινές της εμφανίσεις. Όχι εκκεντρικό, ούτε κλασσικό και σίγουρα καθόλου βαρετό. Σε μία πρόσφατη βόλτα που έκανε με την κόρη της Lea, το όμορφο μοντέλο φόρεσε ένα cow-print skinny τζιν παντελόνι, ανοίγοντας έτσι το δρόμο, τόσο στο συγκεκριμένο print, όσο και στην κατηγορία των jeans με prints.

jenny.gr

Η ίδια το συνδύασε με ένα μαύρο φούτερ κι ένα puffer jacket, ενώ ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι αρβιλάκια. Το cow-print παντελόνι της Shayk είναι του οίκου Burberry, αλλά αργά ή γρήγορα θα είναι διαθέσιμο σε πολλές εκδοχές, πιο προσιτές.

Αν λοιπόν, αγαπάτε το casual denim ντύσιμο, ίσως να σκεφτείτε σοβαρά την εκδοχή του printed τζιν. Χωρίς κόπο θα κάνετε ένα update στο casual street look σας.

Φωτογραφίες : Splash / Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.