ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το micro trend που θα φορέσουν οι πιο τολμηρές την άνοιξη - Mια αποκαλυπτική λεπτομέρεια σε φορέματα και tops


Μάρθα Κουμπάνη

16 Μαρτίου 2020

Το micro trend που θα φορέσουν οι πιο τολμηρές την άνοιξη - Mια αποκαλυπτική λεπτομέρεια σε φορέματα και tops

Όσο o καιρός ανοίγει, θα αποκαλύπτουμε όλο και περισσότερο δέρμα. Και ποια δεν ανυπομονεί για τις ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο και τα salty hair; Μέχρι τότε ωστόσο, θα υιοθετήσουμε τα micro trends της άνοιξης που θα φέρουν άλλον αέρα στις εμφανίσεις μας. Ένα από τα πρώτα και πιο τολμηρά επιστρέφει από τα '90s και φιγουράρει σε χιλιάδες posts στο Instagram. Το trend που έχουμε εντοπίσει στους πιο hot λογαριασμούς είναι τα τοπ και οι φούστες με λεπτά λουράκια που τυλίγουν τη μέση και αποκαλύπτουν με τον πιο γοητευτικό τρόπο τους κοιλιακούς. Οι σχεδιαστές όπως ο Christopher Esber συμπεριέλαβαν το αισθησιακό στοιχείο στις συλλογές τους και τα κορίτσια της μόδας το δοκίμασαν ήδη.

jenny.gr
jenny.gr

Τα "πονηρά" λουράκια βρίσκονται είτε στο κάτω μέρος των cropped tops είτε στο επάνω μέρος μιας θηλυκής slip skirt και προκαλούν ενδιαφέρον. Σίγουρα είναι ο πιο stylish και updated τρόπος να φορέσουμε τα κοντά μπλουζάκια, που πλέον έρχονται με sleek ύφος. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.