ΣΤΙΛ STREET STYLE

Dorothy effect: Έτσι φορούν τα παπούτσια τους τα It girls - Το αμφιλεγόμενο trend που επέστρεψε


Μάρθα Κουμπάνη

11 Απριλίου 2020

Dorothy effect: Έτσι φορούν τα παπούτσια τους τα It girls - Το αμφιλεγόμενο trend που επέστρεψε

Πέδιλα, γόβες και μοκασίνια, τα παπούτσια φοριούνται με κάλτσες. Μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά για την άνοιξη του 2020. Τα κορίτσια της μόδας βρέθηκαν στις Fashion Weeks και έκαναν τους πιο πρωτότυπους και fun συνδυασμούς με ρετρό αισθητική. Η μόδα μοιάζει να γυρίζει στο παρελθόν, όταν τα καλσόν δεν είχαν εφευρεθεί ακόμα από τον Allan Gant, αφού συντέθηκε το νάιλον. Μέχρι τότε, οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν ζαρτιέρες ή τις πιο απλές κάλτσες για να καλύψουν τα πόδια τους.

Κάλτσες μικρές, σοσόνια αλλά και μέχρι το γόνατο, τις οποίες μπορείτε να τολμήσετε με μπαλαρίνες, Mary Janes και πέδιλα σαν σύγχρονη Dorothy.

Όχι μόνο αυτό, ανάμεσα στις street style εμφανίσεις ξεχώρισαν οι κλασικές λευκές ή άλλες μονόχρωμες και εκείνες με τα λογότυπα των μεγαλύτερων οίκων. Αποτέλεσμα, η old school κομψότητα.

Οι κάλτσες αποδεικνύονται το απόλυτο αξεσουάρ για αυτή τη σεζόν και ειδικά τώρα που θέλουμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα σύνολα αλλά #μένουμε_σπίτι.

“There is no place like home”, έλεγε άλλωστε το παραμύθι του L. Frank Baum, The Wonderful Wizard of Oz.

Ξεχωρίστε λοιπόν τα αγαπημένα σας ζευγάρια και κάντε τους δικούς σας πειραματισμούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.