ΣΤΙΛ STREET STYLE

Terry ή αλλιώς "πετσετέ": Η τάση από το 2003 που επιστρέφει το καλοκαίρι του 2020 και διχάζει


Μάρθα Κουμπάνη

2 Μαΐου 2020

Terry ή αλλιώς "πετσετέ": Η τάση από το 2003 που επιστρέφει το καλοκαίρι του 2020 και διχάζει

Τα φαρδιά μπλουζάκια και οι άνετες φόρμες είναι υπέροχα - ειδικά όταν δεν έχετε προγραμματίσει τίποτα πέρα από το να χαλαρώσετε στο σπίτι. Το χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε στο σπίτι, είναι πιθανό να δώσατε προτεραιότητα στην άνεση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε στο στιλ σας. Από την άλλη μέχρι σήμερα, η δεκαετία του '90 βρισκόταν στο επίκεντρο της μόδας και ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν ακολουθήσουν οι αρχές της δεκαετίας του 2000.

Οι πιθανότητες να έχετε συνδέσει το terry cloth ή αλλιώς πετσετέ ύφασμα με πολυτελή μπουρνούζια ή απαλές στην υφή φόρμες του παρελθόντος είναι πολλές. Και είναι αλήθεια ότι η επιστροφή- έκπληξη του αμφιλεγόμενου trend μας προκάλεσε μια μικρή αμηχανία.

Ωστόσο αν κρίνουμε από τις τελευταίες αφίξεις, από σχεδιαστές μεγάλους και μικρούς, πρόκειται να αποτελέσει την It τάση του καλοκαιριού. Σίγουρα είναι άνετο. Το ίδιο και cool. Ίσως και να το φορέσουμε με χρυσά κοσμήματα, πλεκτές τσάντες και δερμάτινα σανδάλια. Ή ακόμα και με dad sandals από καουτσούκ, bucket hats και fun σκουλαρίκια με μορφή φρούτων. Εσείς θα το τολμήσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.