ΣΤΙΛ STREET STYLE

H Irina Shayk εμφανίστηκε με το πιο στιλάτο outfit για καλοκαίρι στην πόλη και τη νέα It bag


Μάρθα Κουμπάνη

28 Μαΐου 2020

H Irina Shayk εμφανίστηκε με το πιο στιλάτο outfit για καλοκαίρι στην πόλη και τη νέα It bag

Η Irina Shayk εκτός από μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα μοντέλο είναι και από τις πιο στιλάτες της βιομηχανίας. Κάθε της outfit είναι ενημερωμένο και stylish. Δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει κομμάτια του οίκου Burberry, γνωστός για το εμβληματικό καρό του. Και από τότε που επαναπροσδιορίστηκε με τη νέα δημιουργική κατεύθυνση του Riccardo Tisci το 2018, η Burberry κατάφερε να βρει ένα νεότερο κοινό, διατηρώντας παράλληλα την κληρονομιά του.

Έτσι και αυτή τη φορά η Shayk εθεάθη στου δρόμους της Νέας Υόρκης με σύνολο Burberry ιδανικό για την εποχή, αλλά και με την νέα It Bag με την υπογραφή του οίκου. Η πιο πρόσφατη απόδειξη αυτού είναι η μαύρη τσάντα του διάσημου μοντέλου. Eπέλεξε μαύρο biker short και κοντομάνικο καρό πουκάμισο, τα οποία συνδύασε με chunky brogues από τη συλλογή της Άνοιξης / Καλοκαίρι 2020.

 

jenny.gr

Όσο για την τσάντα Lola, παρουσιάστηκε το 2019 και ήταν από τα πρώτα στιλ με το νέο έμβλημα «TB», (τα αρχικά του ιδρυτή του οίκου Thomas Burberry). Έκτοτε, έχει cult στοιχεία με τις πιο επιδραστικές Influencers να την έχουν στην κατοχή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.