ΣΤΙΛ STREET STYLE

To σορτς που ταιριάζει με όλα και σε όλες, ενώ κρύβει τυχόν ατέλειες που αποκτήσαμε στην καραντίνα


Μάρθα Κουμπάνη

3 Ιουνίου 2020

To σορτς που ταιριάζει με όλα και σε όλες, ενώ κρύβει τυχόν ατέλειες που αποκτήσαμε στην καραντίνα

Eίναι γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Απο την μία, ο φόβος μιας νέας έξαρσης της πανδημίας και τα μέτρα προστασίας, και από την άλλη, ο βροχερός καιρός δεν βοηθούν τη διάθεσή μας.

Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν θα μας εμποδίσει να φορέσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια ή να δοκιμάσουμε νέες τάσεις της μόδας. Ένα από τα κομμάτια που πρωταγωνιστεί και δεν γίνεται να λείπει από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα είναι το σορτς. Κι αν ανήκετε σε εκείνες που κατά τη διάρκεια της καραντίνας, πήραν μερικά κιλάκια ή κάνατε διατροφικές ατασθαλίες και δεν νιώθετε έτοιμες ακόμα να αποκαλύψετε το δέρμα σας, τότε η απόλυτη τάση στα σορτς είναι με το μέρος σας.

Ψηλόμεσα paperbag με loose εφαρμογή, από δροσερά υφάσματα είναι τα αγαπημένα των Ιnfluencers και δεν τις αδικούμε. Είναι ευκολοφόρετα, δροσερά και ταιριάζουν με τα περισσότερα τοπ και παπούτσια, ενώ κρύβουν τυχόν ατέλειες Οι βερμούδες ήρθαν για να μείνουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.