ΣΤΙΛ STREET STYLE

To είδωλο της μόδας, Kate Moss μόλις φόρεσε την τάση της σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

8 Οκτωβρίου 2020

To είδωλο της μόδας, Kate Moss μόλις φόρεσε την τάση της σεζόν

Το όνομα Kate Mοss δεν χρειάζεται συστάσεις. Το θρυλικό μοντέλο που μεσουράνησε στα 90s είναι ένα είδωλο του στιλ που συνεχίζει να εμπνέει τον κόσμο της μόδας και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Έτσι ό,τι φορέσει, γίνεται την ίδια στιγμή ανάρπαστο.

Για παράδειγμα, όταν φορά ένα buzzy κομμάτι, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η Kate φόρεσε για την ακρίβεια, την τάση της σεζόν. Στην τελευταία της εμφάνιση, η Moss συνδύασε το αγαπημένο της μαύρο skinny jean με ένα ζευγάρι μπότες έως το γόνατο και μια μακριά ζακέτα, ενώ συμπλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι Ray-Bans.

Τα δερμάτινα jackets επιστρέφουν και έχουν τη σιλουέτα της δεκαετίας του ’90. Τα σακάκια αυτά θυμίζουν περσότερο καμπαρντίνα και λιγότερο, biker. Έχουν μήκος ενώ κλείνουν με κουμπιά. Το πέτο και η ζώνη είναι εκείνα, που τους χαρίζουν το σοφιστικέ ύφος, το οποίο παραπέμπει σε στιλάτες κατασκόπους.

https://instagram.com/p/CGFHgdaoATJ/?

Αν υπάρχει λοιπόν, ένας λόγος που ανυπομονούμε να πέσει η θερμοκρασία, είναι για να αντιγράψουμε το look της: Είναι κομψό και ευκολοφόρετο, άρα ιδανικό για κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.