ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα πιο εντυπωσιακά street style looks από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


Μάρθα Κουμπάνη

10 Σεπτεμβρίου 2021

Τα πιο εντυπωσιακά street style looks από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
Τα πιο εντυπωσιακά street style looks από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ο fashion month ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη με τις συλλογές των σχεδιαστών για την επόμενη άνοιξη να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Όσα γίνονται εντός των fashion shows αλλά και εκτός, γίνονται φυσικά αντικείμενο συζήτησης στο γραφείο μας.Το street style είναι ένα κομμάτι της μόδας που αγαπάμε ιδιαίτερα οι περισσότερες και κάθε φορά ανυπομονούμε να δούμε τι φόρεσε το fashion crowd στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Πρώτη στάση η Νέα Υόρκη, η οποία σχεδόν πάντα μας διχάζει στο γραφείο. 

jenny.gr

Ξέρουμε ότι εκεί δεν θα δούμε ακριβώς τα elegant looks του Μιλάνο και του Παρισιού. Καμία σχέση. Τα αστέρια του street style στο «Μεγάλο Μήλο» κλέβουν την παράσταση με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο. Με τολμηρούς συνδυασμούς και mix & match, αλλά και την ποικιλομορφία, σαν να θέλουν να μας υπενθυμίσουν την πολιτισμική ταυτότητα της πόλης. Εκεί, ξέρουμε ότι θα δούμε τα πάντα και από στιλιστική άποψη και αυτό είναι απίστευτα cool.

 Mπότες πάνω από το γόνατο και cowboy, αέρινα φορέματα και ρούχα με ασυμμετρίες και cut outs και αμέτρητα -μικρά και μεγάλα- prints!

Aκόμα όμως και τα μαλλιά και τα πρόσωπα των fashion girls της Νέας Υόρκης διαφέρουν και αυτό τις κάνει τόσο μα τόσο γοητευτικές.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.