ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το street style επέστρεψε στο Παρίσι - και είναι πιο επικό από ό,τι το θυμάστε


Μάρθα Κουμπάνη

4 Οκτωβρίου 2021

Το street style επέστρεψε στο Παρίσι - και είναι πιο επικό από ό,τι το θυμάστε
Το street style επέστρεψε στο Παρίσι - και είναι πιο επικό από ό, τι το θυμάστε

Κάθε σεζόν όταν φτάνει ο fashion month και παρουσιάζονται οι συλλογές των σχδιαστών, ζούμε τις Εβδομάδες Μόδας τόσο έντονα, σαν να βρισκόμασταν κι εμείς εκεί, στην front row με τα κινητά μας υψμένα, να μεταδίδουν live όσα γίνονται στα runway shows. Aλλά και έξω από αυτά, στις λεωφόρους των μητροπόεων της μόδας φορώντας πρώτες όλα τα νέα trends στα πιο μοδάτα street style looks.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον πρώτο fashion month με φυσική παρουσία στα shows (επιτέλους) μετά από μία πανδημία. Μοιάζει απίστευτο. Η χαρά μας να βλέπουμε το fashion crowd συγκεντρωμένο και πάλι δεν περιγράφεται.

Κάπως έτσι τo street style στο Παρίσι ήταν στ' αλήθεια επικό. Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, μοντέλα, celebrities και fashion influencers ήταν εκεί, αλήθινές (εμβολιασμένες) και ντυμένες με τα πιο πρωτότυπα και stylish σύνολα, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Aπό την Jeanne Damas στην Alexa Chung και τη Leonie Hanne, τα κορίτσια της μόδας παρέδωσαν μαθήματα στιλ και άφθονο style inspo, μέχρι τον επόμενο fashion month.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα street style looks από το Paris Fashion Week.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.