ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα πιο εντυπωσιακά street style looks από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης


Μάρθα Κουμπάνη

13 Αυγούστου 2022

Τα πιο εντυπωσιακά street style looks από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης
Photo credits: Getty/Ideal Image
Tα κορίτσια της μόδας στην Κοπεγχάγη μοιάζει να «ζουν» το στιλ με περισσότερο πάθος και χαρά.

Αν κάτι περιμένω στο ξεκίνημα κάθε νέας σεζόν για να εμπνευστώ, αυτό είναι η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Λίγο πριν τις Big 4 της μόδας -Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι- το σήμα δίνει η πρωτεύουσα της Δανίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο ισχυρές και επιδραστικές μητροπόλεις της high fashion.

Το πρόγραμμα της CPHFW περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή fashion brands όπως Saks Potts, GANNI, A. Roege Hove και OpéraSPORT, τα οποία παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Και μπορεί τα looks στην πασαρέλα να έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον, το street style όμως αποτελεί ένα κεφάλαιο από μόνο του. Εκεί τα κορίτσια της μόδας μοιάζει να «ζουν» το στιλ με περισσότερο πάθος και χαρά.

Συνδυάζουν τολμηρά χρώματα και prints, διαφορετικές υφές και αναπάντεχα αξεσουάρ. Περπατούν χέρι χέρι, δυο-δυο ακόμα και σε ομάδες, σαν πολύχρωμα μικρά καραβάνια, απογειώνοντας την έννοια των matching outfits, κάνουν ποδήλατο, γελούν με την ψυχή τους.

Κάπως έτσι διοχετεύουν όλη την φαντασία, ενέργεια και τον αυθορμητισμό σε σύνολα που συνδυάζουν το minimal με το bold με σκανδιναβική μαεστρία.

Χάρη στη στιλιστική τους δημιουργικότητα, υπάρχουν αμέτρητα outfits για να κλέψετε ιδέες με βάση το προσωπικό σας στιλ. Μερικές από τις fashionistas της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης, έδωσαν φρέσκες ιδέες για την ανάμειξη των prints με κομμάτια-συνδετικούς κρίκους σε ουδέτερες αποχρώσεις. Άλλες βρήκαν καινοτόμους τρόπους για να φορέσουν κομμάτια που λάτρεψαν αυτό το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, εντάσσοντας ρούχα όπως parachute παντελόνια και διαφανή φορέματα στις εμφανίσεις τους.

Δείτε τα ωραιότερα looks και μπείτε σε new season mood.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.