ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Fashion trend: Flat παπούτσια


14 Ιανουαρίου 2013

FLAT-ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ-2.jpg

Φορέστε τα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να είστε στυλάτες και άνετες.

Τα παπούτσια είναι ένα βασικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το look σας αλλά και να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ. Είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν τη συνολική σας εμφάνιση και να κάνετε αίσθηση στο πέρασμα σας. Η αλήθεια όμως είναι ότι πέρα από μια εντυπωσιακή και στυλάτη εμφάνιση έχετε να τρέξετε για πολλές και διάφορες υποχρεώσεις μέσα στη διάρκεια της μέρας όπου τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας στερούν την άνεση να το κάνετε. Τα flat παπούτσια είναι μια εύκολη λύση για να εξασφαλίσετε ξεκούραση και στυλάτα outfits από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βραδινό σας ποτό. Απογειώστε τα καθημερινά σας σύνολα με μαύρες ή μπεζ μπαλαρίνες που έχουν μεταλλικές λεπτομέρειες ή κομψούς φιόγκους. Ένα total black look μπορεί να αποκτήσει χαρακτήρα με stylish brogues δημιουργώντας ένα κομψό ανδρόγυνο look. Τολμήστε έντονα χρώματα στα flat παπούτσια για να φωτίσουν και να δώσουν παιχνιδιάρικη διάθεση σ’ένα απλό casual ντύσιμο με το denim και το αγαπημένο σας πουλόβερ. Ένα ζευγάρι λουστρίνι μπαλαρίνες ή με παγιέτες ή σε metallic χρώμα θα έδινε λάμψη και glamorous διάθεση σε εσάς που δεν νιώθετε άνετα με τις ψηλοτάκουνες γούβες για τη βραδινή σας έξοδο ή που συνεχίζετε για ένα ποτό μετά το γραφείο.

Styling tips:

• Για εσάς που έχετε μεγάλο κουντεπιέ αποφύγετε τις μπαλαρίνες που δεν το καλύπτουν κι έχουν μικρή επιφάνεια στο επάνω μέρος.

• Για εσάς που η γάμπα σας ή το πόδι σας δεν είναι ιδιαίτερα αδύνατο αποφύγετε να βάλετε τις μπαλαρίνες με cigarette ή ‘’ σωλήνα’’ παντελόνι.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες: [gallery-102243]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.