ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Valentine’s day: Ένα δώρο για εκείνον


13 Φεβρουαρίου 2013

Μερικές ιδέες για το τι δώρο να του πάρετε:

 Η ημέρα των ερωτευμένων είναι μία ευκαιρία να δείξετε στον σύντροφό σας τα συναισθήματα σας, να αναπολήσετε παλιές σας στιγμές και να σχεδιάσετε μαζί τις επόμενες. Ακόμα, σύμφωνα με την παράδοση η ανταλλαγή δώρων θα ανοίξει αυτήν την όμορφη βραδιά και για τους δυο σας. Εάν δε έχετε βρει ακόμα τι δώρο να του κάντε, αυτό το post θα σας βοηθήσει. Ορίστε μερικές ιδέες:

  • Για τον κλασικό: Αγοράστε του μία γραβάτα για τα office looks του, ένα δερμάτινο πορτοφόλι ή μία ζώνη για τα κοστούμια του.
  • Για τον trendy: Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι mirror γυαλιά ηλίου θα είναι το ιδανικό δώρο γι’αυτόν που ακολουθεί τις τάσεις.
  • Για τον gadget addicted: Αγοράστε του μία θήκη για το αγαπημένο του ipad. Στην αγορά θα βρείτε αυτή που του ταιριάζει στο προσωπικό του στυλ.
  • Για τον sporty: Το hoodie είτε σε έντονο χρώμα, είτε σε κλασικό ύφος είναι ένα απαραίτητο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα του sporty τύπου.

 Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα: [gallery-119445]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.