ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι μύθοι του styling


24 Ιουνίου 2013

Ποιους “κανόνες” της μόδας μπορείτε να παραβλέψετε;

Είναι μερικά ταμπού όσον αφορά στο styling που πολλές φορές επηρεάζουν τους συνδυασμούς μας. Πόσα ρούχα, αλήθεια, υπάρχουν στην ντουλάπα σας που τα κοιτάτε όλα χαρά αλλά ποτέ δεν απλώνετε το χέρι σας να τα πιάσετε; Το ίδιο ισχύει και με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το γούστο σας και την τόλμη σας και να φορέσετε εκείνα τα κομμάτια που μέχρι τώρα ομορφαίνουν μόνο την ντουλάπα σας.

Μύθος 1ος: Η τούλινη φούστα είναι μόνο για ειδικές περιστάσεις το βράδυ. Δεν νομίζετε ότι με ένα cool t-shirt και σανδάλια μπορεί να φορεθεί και το πρωί ή το απόγευμα; Βεβαίως και μπορεί, μεταμορφώνοντάς σας σ σύγχρονες πριγκίπισσες.

Μύθος 2ος: Οι παγιέτες φοριούνται μόνο το βράδυ. Και τι θα γίνει αν τις φορέσετε σε ένα πρωινό ή απογευματινό επίσημο κάλεσμα; Απλά θα λάμπουν περισσότερο!

Μύθος 3ος: Τα καπέλα είναι για την παραλία ή για το νησί. Φυσικά κι όχι! Είναι στιλάτα και προστατεύουν από τον ήλιο, οπότε πάνε παντού.

Μύθος 4ος: Το κόκκινο κραγιόν δεν φοριέται το πρωί. Το κόκκινο κραγιόν είναι τέλειο το πρωί σε καθαρό και φυσικό πρόσωπο. Ας μην γυαλίζει όμως, κρατήστε το lipgloss έξω από την day bag σας.

Μύθος 5ος: Τα δαντελένια ρούχα είναι για επίσημε περιστάσεις. Και όχι μόνο. Και πάλι τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα κάνουν ένα δαντελένιο φόρεμα casual. Ένα ζευγάρι χαμηλές εσπαντρίγιες ή σανδάλια κι ένα φουλάρι στα μαλλιά θα σας μεταμορφώσει στην πιο ρομαντική και boho ύπαρξη.

Παρακάτω θα δείτε κι άλλους κανόνες να απορρίπτονται μπροστά στα μάτια σας!

[gallery-197425]

Κάντε likeστη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.