ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι παγιέτες στα summer looks


17 Αυγούστου 2013

Αναδείξτε τον glamorous εαυτό σας.

Οι παγιέτες μπορούν να κάνουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας πιο glamorous και λαμπερές από ποτέ. Εν όψει Καλοκαιριού προτιμήστε να επιλέξετε έντονα και ζωηρά χρώματα στα glam κομμάτια σας για να απογειώσετε τη βραδινή έξοδο του Σαββάτου. Για εσάς που θέλετε να διατηρήσετε casual και χαλαρή διάθεση στα glam outfits σας, μπορείτε να συνοδεύσετε το τοπ με τις παγιέτες με το denim σορτσάκι ή το αέρινο printed παντελόνι σας και ένα ζευγάρι στιλάτες πλατφόρμες. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα glamorous αμάνικο jacket με χρωματιστές παγιέτες για να συνοδεύσετε το total white outfit σας πετυχαίνοντας ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Για εσάς που θέλετε πιο διακριτικό αποτέλεσμα μερικές shinny πινελιές μπορούν να απογειώσουν το summer look σας.

Extra tips:

• Επειδή τα ρούχα με παγιέτες αποτελούν μία έντονη επιλογή, επιλέξτε ένα glamorous κομμάτι σε κάθε εμφάνιση σας και φορέστε όσο πιο διακριτικά κοσμήματα μπορείτε για να πετύχετε κομψό αποτέλεσμα.

• Για να έχετε πιο ‘’ήσυχο’’ αποτέλεσμα στο glam look σας, επιλέξτε τη ματ εκδοχή της παγιέτας.

[gallery-225984] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.