ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Δώστε στην πολυτέλεια μποέμ διάθεση...


28 Αυγούστου 2013

BOHO1.jpg

Γιατί η πολυτέλεια μπορεί να γίνει απλή υπόθεση!

Ακολουθώντας τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα, η απόλυτη κομψότητα και luxury διάθεση των κοσμημάτων μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με τα boho κομμάτια δίνοντας ένα άψογα αρμονικό αποτέλεσμα που θα κάνει τις εμφανίσεις σας λαμπερές μέσα στα πλαίσια της chic απλότητας και χαλαρής διάθεσης. Η υπερβολή και το πομπόδες αποτέλεσμα έχουν κάνει τον κύκλο τους στη μόδα αφήνοντας θέση στην απλή πολυτέλεια. Έτσι, συνδυάστε τα boho-chic κομμάτια με εκθαμβωτικά κοσμήματα βάζοντας το χρυσό ή το ασήμι, τα διαμάντια ή τους πολυτελείς λίθους σε μία μποέμ διάσταση που πετυχαίνει το ιδανικό classy αποτέλεσμα με την απαιτούμενη κομψότητα και απλότητα.

[gallery-232407] Διαβάστε το θέμα ολοκληρωμένο στο HOPE.

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα! Κατεβάστε το App στο iPad σας και επιλέξτε τα τεύχη που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν!

Το πρώτο τεύχος του HOPE κυκλοφορεί μαζί με το Kool Magazine. Για να το κατεβάσετε πατήστε:

-Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

 Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Κάντε like στη σελίδα του HOPE στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.