ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Νεαρές fashionistas…εν δράση!


6 Σεπτεμβρίου 2013

YOUNG.jpg

Ακολουθήστε το style guide για μοδάτα young outfits.

Με την επιστροφή στα σχολεία και στο στιλ της πόλης τα denim κομμάτια, τα loose t-shirts, τα χρωματιστά casual παντελόνια, οι ρίγες και τα καρώ prints είναι ιδανικές επιλογές για stylish νεανικά looks. Έτσι, διαλέξτε το young outfit που κάθε φορά ταιριάζει με τη διάθεσή σας κι υιοθετήστε το:

• Η denim ολόσωμη φόρμα ή το total denim look συνδυασμένα με τα sneakers σας είναι μερικές ξεχωριστές casual εμφανίσεις ''χρησιμοποιώντας'' το αγαπημένο denim για το σχολείο ή τη βόλτα σας.

• Το καρώ πουκάμισο με το funky t-shirt σας ή η αγαπημένη μαρινιέρα και το κλασσικό τζιν παντελόνι αποτελούν δυνατούς συνδυασμούς με sportive-chic διάθεση. Εναλλακτικά, μπορείτε να επενδύσετε σε t-shirts με στάμπες δημιουργώντας κάθε φορά διαφορετικά looks.

Για δροσερά girly looks επιλέξετε το μακό μίνι ή μακρύ φόρεμα και συνδυάστε το με τα sneakers ή τις εσπαντρίγιες σας.

Τα prints ή το ζωηρό χρώμα στο παντελόνι είναι must προτάσεις για να συνδυάσετε το απλό t-shirt σας ή το loose λεπτεπίλεπτο πουλοβεράκι σας.

• Τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβρης και η φθινοπωρινή ψυχρούλα θα μας κάνει να επιστρέψουμε στα jackets μας, το leather jacket ή τα χαλαρά ζακετάκια ή το παρκά θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Να θυμάστε πως αξεσουάρ όπως το καπέλο, τα εκκεντρικά sneakers με τρουκς ή leopard prints, το backpack, το loose τσαντάκι φορεμένο στο πλάι, τα χρωματιστά friendship bracelets ή τα λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια φορεμένα μαζί, είναι μερικές υπέροχες προτάσεις για να απογειώσετε τα δροσερά και νεανικά outfits σας.

[gallery-237540] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.