ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Velvet stories!


25 Οκτωβρίου 2013

Το κομψό κι αριστοκρατικό βελούδο στις εμφανίσεις σας.

Το βελούδο φορέθηκε στις φετινές πασαρέλες αποτελώντας μία δυνατή τάση που μπορείτε να την επιλέξετε για chic & classy πρωινά ή βραδινά outfits. Αν και αποτελεί ‘’βαρύ’’ ύφασμα, ο τρόπος που θα το συνδυάσετε μπορεί να το κάνει soft κομμάτι στο look σας, όπως για παράδειγμα το τζιν πουκάμισο συνδυασμένο με τη βελούδινη φούστα ή το απλό βαμβακερό t-shirt φορεμένο με το βελούδινο παντελόνι σας. Για εσάς που θέλετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το total βελούδινο look θα σας αποζημειώσει! Επιλέξτε το στο κλασσικό ίσιο φόρεμα, στο cropped παντελόνι, στο blazer ή στην closs μίντι φούστα σας. Το διαχρονικό μαύρο χρώμα ή οι βαθιές ζεστές αποχρώσεις όπως το μπορντώ ή το κυπαρισσί, είναι ιδανικές για το βελούδινο ύφασμα στο outfit σας.

Extra tip: Επειδή το βελούδο αποτελεί ιδιαίτερο ύφασμα, θα πρέπει να το επιλέξετε σωστά ανάλογα με το σωματότυπό σας για να πετύχετε κομψό αποτέλεσμα.

[gallery-261443] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.