ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ποιο τζιν παντελόνι σας ταιριάζει ανάλογα με το σωματότυπό σας;


5 Νοεμβρίου 2013

JEANS1.jpg

Μάθετε ποια είναι η σωστή επιλογή στο αγαπημένο denim σας.

Το τζιν παντελόνι αποτελεί διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας το οποίο μπορείτε να επιλέξετε από το πρωί ως το βράδυ κι έχει την ικανότητα να συνοδεύσει τα περισσότερα outfits σας ως μία passepartout επιλογή. Για να πετύχετε όμως ένα σωστό και κολακευτικό στιλιστικό αποτέλεσμα με το denim σας, θα πρέπει να το επιλέξετε με βάση αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπό σας. Έτσι:

Οι μικροκαμωμένες σιλουέτες φορέστε άφοβα τα skinny παντελόνια , τα ιδιαίτερα φαρδιά- baggy τζιν παντελόνια και τα boyfriend jeans σε cropped style. Δώστε προσοχή στα παπούτσια σας και προτιμήστε τα ψηλοτάκουνα με λεπτό ή πιο φαρδύ τακούνι για τα casual denim looks σας.

Για εσάς που έχετε πλούσιες καμπύλες προτιμήστε τα boot-cut και τα straight-leg παντελόνια αποφεύγοντας το σκληρό τζιν ύφασμα που δεν παίρνει τη γραμμή του σώματος. Αποφύγετε τα loose & cropped παντελόνια.

Για εσάς που έχετε αδύνατη σιλουέτα με στενούς γοφούς επιλέξτε τα skinny ή straight-leg jeans. Προτιμήστε να είναι μεσάτα για να δημιουργούν κολακευτικά ‘’κοψίματα’’ στη μονοκόμματη σιλουέτα σας. Επίσης τα κεντήματα, τα σχέδια και οι εξωτερικές τσέπες αποτελούν smart tips που ‘’γεμίζουν’’ εύστοχα το σώμα σας.

Για τις σιλουέτες με πλούσια οπίσθια αποφύγετε τα skinny παντελόνια τα προτιμήστε τα boot-cut παντελόνια με 70’s επιρροές. Αποφύγετε τα τζιν παντελόνια που δεν έχουν τσέπες ή που έχουν έντονα ξεβάμματα, κεντήματα και σχέδια στις πίσω τσέπες καθώς τραβούν την προσοχή.

[gallery-266242] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.