ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Κι αν βρέξει…;


11 Δεκεμβρίου 2013

IPad_Air_1.jpg

Κρατήστε το στιλ σας και νιώστε άνετα στα ζεστά σας ρούχα.

Από το KOOL Mag.

Απαλά, κασμιρένια πλεκτά δένουν αρμονικά με δέρματα και denim υφάσματα, υπογραμμίζοντας ότι το casual μπορεί να είναι ταυτόχρονα και edgy. Επιστρατεύστε γαλότσες, μάλλινα κασκόλ, πλεκτές ζακέτες, διαχρονικά montgomery και συνδυάστε τα με τα πιο hot κομμάτια αυτής της σεζόν.

[gallery-281552] Fashion editors: Ηλίας Μιχαλόλιας & Χάρης Γκοτζαμανίδης Photos: Νικόλ Μπαρτζώκα Το νέο τεύχος κυκλοφορεί! Κατεβάστε το KOOL Δωρεάν στο iPad σας και επιλέξτε τα τεύχη που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν! Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα!

IPad_Air_1

KOOL, Όταν το ακουμπάς, ζει… Για να κατεβάσετε το περιοδικό πατήστε: - Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω: Facebook:facebook.com/KOOLthemagazine Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.