ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Booties tips!


12 Δεκεμβρίου 2013

BOOTIES1.jpg

Γιατί η επιλογή τους αποτελεί προσωπική υπόθεση.

Είναι από τα πιο μοδάτα παπούτσια για να ολοκληρώσετε τα casual αλλά και βραδινά looks σας εδώ και αρκετές σεζόν. Είναι ευκολοφόρετα και μπορείτε πλέον να τα επιλέξετε για να συνοδεύσετε από το casual denim look μέχρι τη φούστα και το φόρεμά σας. Για να πετύχετε όμως ένα κομψό στιλιστικό αποτέλεσμα με τα booties σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ορισμένα σημεία:

• Για όσες γυναίκες δεν είστε ιδιαίτερα ψηλές, προτιμήστε τα booties να σταματάνε στον αστράγαλο, ειδικά αν τα συνδυάζετε με τη φούστα ή το φόρεμά σας.

• Οι ψηλόλιγνες σιλουέτες προτιμήστε τα μποτάκια που σταματάνε στη μέση της γάμπας σας.

• Το χαμηλό τακούνι ενδείκνυται σε γυναίκες που δεν είναι ψηλές, καθώς σας χαρίζει ‘’αέρα’’.

• Όσες γυναίκες έχετε γεμάτη γάμπα, αποφύγετε το λάστιχο στο τελείωμα των booties ή τις έντονες αγκράφες και μεταλλικές λεπτομέρειες κατά μήκος της γιατί την τονίζουν ακόμη περισσότερο.

• Αντίθετα όσες έχετε πολύ λεπτή γάμπα που σχηματίζεται μεγάλο κενό με το πόδι σας, προτιμήστε το λάστιχο στο πάνω μέρος των booties.

Όσον αφορά το χρώμα, επιλέξτε το μαύρο για εσάς που θέλετε πιο ήσυχο κι ασφαλές αποτέλεσμα όλες τις ώρες, ενώ οι λάτρεις των εκκεντρικών παπουτσιών βάλτε χρώμα στα μποτάκια σας.

[gallery-281945] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.